Open - Odense Patient data Explorative Network

Kontaktinformation

Danmark
  • Tlf: 29166730

Vis graf over relationer

  1. 2018
  2. Udgivet

    Reducing missed opportunities for vaccinations should be done with eyes wide open

    Thysen, S. M. & Fisker, A. B., 18 dec. 2018, I : Vaccine. 36, 52, s. 7907 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    High calcium intake in men not women is associated with all-cause mortality risk: Melbourne Collaborative Cohort Study

    Rodríguez, A. J., Scott, D., Khan, B., Hodge, A., English, D. R., Giles, G. G., Abrahamsen, B. & Ebeling, P. R., 1 dec. 2018, I : Archives of Osteoporosis. 13, 10 s., 101.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Optical coherence tomography in acute optic neuritis: A population-based study

    Soelberg, K., Specovius, S., Zimmermann, H. G., Grauslund, J., Mehlsen, J. J., Olesen, C., Neve, A. S. B., Paul, F., Brandt, A. U. & Asgari, N., dec. 2018, I : Acta Neurologica Scandinavica. 138, 6, s. 566-573

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    A Ricoeur-Inspired Approach to Interpret Participant Observations and Interviews

    Simonÿ, C., Specht, K., Andersen, I. C., Johansen, K. K., Nielsen, C. & Agerskov, H., 7 nov. 2018, I : Global Qualitative Nursing Research. 5, 2333393618807395.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Comparison of bone turnover markers in peripheral blood and bone marrow aspirate

    Ornstrup, M. J., Kjær, T. N., Harsløf, T., Jørgensen, N. R., Pedersen, S. B. & Langdahl, B. L., 1 nov. 2018, I : Bone. 116, s. 315-320

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Melatonin and cortisol in individuals with spinal cord injury

    Thøfner Hultén, V. D., Biering-Sørensen, F., Jørgensen, N. R. & Jennum, P. J., 1 nov. 2018, I : Sleep Medicine. 51, s. 92-98

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Reply to: “Replicability of exercise programs following bariatric surgery”

    Stolberg, C. R., Mundbjerg, L. H., Funch-Jensen, P., Gram, B., Bladbjerg, E. M. & Juhl, C. B., 1 nov. 2018, I : Atherosclerosis. 278, s. 332-333

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  10. Udgivet
  11. Udgivet

    Collaboration between academics and industry in clinical trials: cross sectional study of publications and survey of lead academic authors

    Rasmussen, K., Bero, L., Redberg, R., Gøtzsche, P. C. & Lundh, A., 3 okt. 2018, I : B M J. 363, 9 s., k3654.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Corrections to: Collaboration between academics and industry in clinical trials: cross sectional study of publications and survey of lead academic authors

    Rasmussen, K., Bero, L., Redberg, R., Gøtzsche, P. C. & Lundh, A., 3 okt. 2018, I : B M J. 363, k4298.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  13. Udgivet

    Non-live pentavalent vaccines after live measles vaccine may increase mortality

    Fisker, A. B. & Thysen, S. M., 1 okt. 2018, I : Vaccine. 36, 41, s. 6039-6042

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningpeer review

  14. Udgivet
  15. Udgivet

    Full-thickness rectal biopsy in children suspicious for Hirschsprung's disease is safe and yields a low number of insufficient biopsies

    Bjørn, N., Rasmussen, L., Qvist, N., Detlefsen, S. & Ellebæk, M. B., okt. 2018, I : Journal of Pediatric Surgery. 53, 10, s. 1942–1944

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Religiousness and lifestyle among Europeans in SHARE

    Ahrenfeldt, L. J., Möller, S., Hvidt, N. C. & Lindahl-Jacobsen, R., okt. 2018, I : Public Health. 165, s. 74-81

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Clinical improvement in a patient with monostotic melorheostosis after treatment with denosumab: a case report

    Byberg, S., Abrahamsen, B., Kassem, M., Ralston, S. & Schwarz, P., 27 sep. 2018, I : Journal of Medical Case Reports. 12, 6 s., 278.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Experience Applying the Guidelines for Reporting Reliability and Agreement Studies (GRRAS) Indicated Five Questions Should Be Addressed in the Planning Phase from a Statistical Point of View

    Odense Agreement Working Group, 24 sep. 2018, I : Diagnostics. 8, 4, 7 s., 69.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet
  20. Udgivet

    Genetically determined high activities of the TNF-alpha, IL23/IL17, and NFkB pathways were associated with increased risk of ankylosing spondylitis

    Sode, J., Bank, S., Vogel, U., Andersen, P. S., Sørensen, S. B., Bojesen, A. B., Andersen, M. R., Brandslund, I., Dessau, R. B., Hoffmann, H. J., Glintborg, B., Hetland, M. L., Locht, H., Heegaard, N. H. & Andersen, V., 12 sep. 2018, I : BMC Medical Genetics. 19, 16 s., 165.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    The impact of sex hormones on BCG-induced trained immunity

    de Bree, C. L. C. J., Janssen, R., Aaby, P., van Crevel, R., Joosten, L. A. B., Benn, C. S. & Netea, M. G., 1 sep. 2018, I : Journal of Leukocyte Biology. 104, 3, s. 573-578

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Development of the BODY-Q Chest Module Evaluating Outcomes Following Chest Contouring Surgery

    Klassen, A. F., Kaur, M., Poulsen, L., Fielding, C., Geerards, D., van de Grift, T. C., Hoogbergen, M., Juhl, C. B., Lorenzen, M. M., McEvenue, G., McLean, H., Moliver, C., Mullender, M. G., Panchapakesan, V., Repo, J. P., Rose, M., Sørensen, J. A., Støving, R. K. & Pusic, A. L., 31 aug. 2018, I : Plastic and Reconstructive Surgery. 142, 6, s. 1600–1608

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    High On-Treatment Platelet Reactivity in Danish Hyper-Acute Ischaemic Stroke Patients

    Rath, C. L., Jørgensen, N. R. & Wienecke, T., 28 aug. 2018, I : Frontiers in Neurology. 9, s. 1-8 712.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Vitamin A distribution in danger: should we worry?

    Benn, C. S., Fisker, A. B., Wieringa, F. T., Coutsoudis, A. & Sachdev, H. P. S., 25 aug. 2018, I : The Lancet. 392, 10148, s. 631 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  25. Udgivet

    Exercise Hemodynamics After Aortic Valve Replacement for Severe Aortic Stenosis

    Carter-Storch, R., Dahl, J. S., Christensen, N. L., Søndergaard, E. V., Irmukhamedov, A., Pecini, R., Hassager, C., Marcussen, N. & Møller, J. E., 22 aug. 2018, I : Journal of the American Society of Echocardiography. 31, 10, s. 1091-1100

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Industry sponsorship and research outcome: systematic review with meta-analysis

    Lundh, A., Lexchin, J., Mintzes, B., Schroll, J. B. & Bero, L., 21 aug. 2018, I : Intensive Care Medicine. 44, 10, s. 1603–1612

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...36 Næste