Institut for Matematik og Datalogi

Kontaktinformation

Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
  • Tlf: 65502387

Vis graf over relationer

  1. 2017
  2. Udgivet

    Lugtbilleder

    Mouritsen, O. G. 6 jan. 2017 I : Weekendavisen. Sektion 4 (Ideer), e60e2ebb, s. 12-12 1 s.

    Publikation: FormidlingBidrag til avis - Avisartikel

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Granville Island Public Market

    Mouritsen, O. G. 2017 I : Gastro. s. 72-76 5 s., 3

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  5. Udgivet

    Hvor stærk er chili?

    Duelund, L., Tvedegaard, L. & Mouritsen, O. G. 2017 I : Aktuel Naturvidenskab. 2017, 1, s. 8-12

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  6. Udgivet

    Lud og læsket kalk i kulinarisk kemi

    Styrbæk, K., Hansen, P. L., Styrbæk, K. & Mouritsen, O. G. 2017 I : Dansk Kemi. 2017, 4, s. 8-11

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  7. Udgivet

    Når formidling driver forskningen

    Mouritsen, O. G. 2017 I : Aktuel Naturvidenskab. 2017, 1, s. 2-2 1 s.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  8. Udgivet

    Sterbealter gleichen sich an

    Colchero, F., Rau, R., Scheuerlein, A., Schwentker, B. & Vaupel, J. W. 2017 Forschungsbericht 2017: Max-Planck-Institut für demografische Forschung. München: Max-Planck-Gesellschaft, s. 1-6

    Publikation: FormidlingBidrag til rapport

  9. Udgivet

    Tsukemono. Japans sprøde og syltede sager

    Mouritsen, O. G. 2017 I : Gastro. 2, s. 76-79 4 s.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  10. 2016
  11. Udgivet

    Den første bid

    Mouritsen, O. G. 1 apr. 2016 I : Weekendavisen. s. 5

    Publikation: FormidlingBidrag til avis - Avisartikel

  12. Udgivet

    Obituaries: Myer Bloom

    Mouritsen, O. G. 2016 I : Physics Today. 69, 6, s. 67-68

    Publikation: FormidlingKommentar/debat

  13. Udgivet

    Omsorg for smag

    Styrbæk, K. & Mouritsen, O. G. 2016 BOrdets glæder: Årbog 2016. Blædel, M. (red.). Modersmål-Selskabet, s. 47-58 (Modersmaal Selskabet. Aarbog).

    Publikation: FormidlingBidrag til bog/antologi

  14. Udgivet

    Prefacio: esos sabrosos "hierbajos"

    Mouritsen, O. G. 2016 Las Algas Se Comen? Un Periplo por la Biología, las Curiosidades y la Gastronomía. Servicio de Publicaciones de la Universidad de Cádiz, Cádiz, s. v-vi

    Publikation: FormidlingForord/efterskrift

  15. 2015
  16. Udgivet

    Games of Piet Hein & Tribute to Martin Gardner

    Toft, B. nov. 2015 1 s.

    Publikation: FormidlingKonferenceabstrakt til konference

  17. Udgivet

    Matematik-lektor Nordensgaard Madsen: Mandschauvinist og savlende slagter?

    Toft, B. 29 maj 2015 I : Matilde. 50, 5 s.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  18. Udgivet

    Det perfekte måltid

    Mouritsen, O. G. 6 mar. 2015 I : Weekendavisen. Ideer, s. 12-12 1 s.

    Publikation: FormidlingBidrag til avis - Avisartikel

  19. Udgivet
  20. Udgivet

    Det perfekte måltid

    Mouritsen, O. G. 2015 I : Vinforum. 3, årg. 29, s. 58-61

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  21. Udgivet

    Fornemmelse for smag

    Mouritsen, O. G. & Styrbæk, K. 2015 København: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 332 s.

    Publikation: FormidlingBog

  22. Udgivet

    Gourmet i Grønland

    Mouritsen, O. G. 2015 I : GASTRO. April, s. 56-60 5 s.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  23. Udgivet

    Kan man spise dét?

    Mouritsen, O. G., Styrbæk, K. & Dietz Lykkegaard, A. 2015 I : Smag. 3, s. 7-14 8 s.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  24. Udgivet
  25. Udgivet

    Se ind i maden

    Christensen, M., Clausen, M. P. & Mouritsen, O. G. 2015 I : Aktuel Naturvidenskab. 6, s. 22-27

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  26. Udgivet

    Smagen af jul

    Mouritsen, O. G. & Styrbæk, K. 2015 København: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 98 s.

    Publikation: FormidlingBog

  27. Udgivet

    Spilmageren

    Toft, B. 2015 Piet Hein Verdensdanskeren. Harsløf, O. (red.). 1. udg. København: Gyldendal, s. 116-133

    Publikation: FormidlingBidrag til bog/antologi

  28. Udgivet
Forrige 1 2 3 4 Næste